Skip to content

Hvad koster det at tone bilruder?


Der er faktisk mange gode grunde til, at vi får bilruderne tonet. Det kan være for at holde kabinen kølig, uden at bruge masser af brændstof på, at klimaanlægget kører. Ofte er det for at beskytte huden og øjnene fra solens skadelige uv-stråler. Med veludførte tonede ruder får du masser af fordele og samtidig forbedres bilens samlede udseende. Men hvad koster det så at få bilens vinduer tonet?

Hvad er den gennemsnitlige pris for tonede ruder herhjemme?

Den gennemsnitlige pris for at få bilruderne tonet professionelt ligger et sted mellem 1500 og 4000 kr., alt afhængigt af bilens mærke og model. Dertil må der påregnes yderligere udgifter for biler med mange ruder fremfor få. For eksempel vil det generelt være dyrere at få tonet både bagruden og sideruderne bag føreren i stedet for sideruderne alene.

Leder du efter et mere budget-venligt alternativ, er der forskellige gør-det-selv sæt til rudetoning med solfilm på markedet. Disse sæt koster typisk et sted mellem 200 og 700 kr., og bliver leveret med alt det, du skal bruge til at tone din ruder. Det er dog vigtigt at medregne, at solfilm som gør-det-selv-sæt kan være meget sværere at montere korrekt, end når professionel med mange års erfaring sørger for det.

5 faktorer påvirker prisen af rudetoning!
Prisen for at få tonede ruder i bilen kan afhænge af flere faktorer. Disse er blandt andet:

 • Bilmærke og model.
 • Antal ruder der ønskes tonet.
 • Hvor mørk toning man ønsker.
 • Kvaliteten af solfilmen.
 • Om du vælger at få arbejdet udført professionelt eller gør det selv.

Punkterne her dækker det fleste producenter og montører, men husk at forhøre dig om eventuelle yderligere omkostninger, hos det firma du vælger at bestille tonede ruder ved. 

Dertil afhænger prisen af tonede ruder i høj grad af kvaliteten på det materiale, der bliver brugt. Her er der primært to produkter på markedet. De to mest almindelige løsninger er solfilm, som limes/fæstnes på bilens ruder, og Solarplexius Plexitoning, som monteres på indersiden af bilruderne. 

Sådan sparer du nemmest penge på rudetoning:

 • Vælg et velrenommeret firma, der tilbyder rabat eller kører kampagner.
 • Overvej om det giver mening at udføre arbejdet selv.
 • Prioriter firmaer der bruger metoder og materialer af høj kvalitet. 
 • Spørg til eventuelle yderligere omkostninger.
 • Overvej Solarplexius modelspecifik plexitoning.

Solarplexius Plexitoning – Hvad er det nye indenfor rudetoning?

Solarplexius har udviklet en patenteret metode med en unik teknisk proces til at tone ruderne i din bil. Produktet består af polykarbonat skærme, som bliver placeret på indersiden af bilens vinduer og holdes på plads af specielle kiler/clips.

Fordelene ved Solarplexius Plexitoning:

 • Det er nemt og hurtigt at montere

Solarplexius er designet til at være nemt for private at montere. Det tager kun 15 minutter at udstyre de fleste bilmodeller med Plexitoningen.

 • Der er ingen fare for at produktet nemt for ridser eller bliver ødelagt

Solarplexius er lavet af smidigt, faststøbt polykarbonat. Materialet skiller sig ud, ved at være meget modstandsdygtigt mod ridser og andre skader.

 • Ingen vand, lim eller luftbobler

Solarplexius fæstnes til vinduerne med en specialudviklet liste, som sørger for at skærmen ikke flytter sig efter montering. Du får ikke brug for vand eller lim; og skulle du få behov for at afmontere toningen, efterlader Solarplexius ingen limrester. 

 • God varmereduktion

Solarplexius solafskærmning sørger for at holde kabinen kølig, ved at mindske bilens varmeoptag i direkte sollys. Biler udstyret med Solarplexius varmer op til 30 % langsommere op, sammenlignet med biler uden solafskærmning. Du kan se vores test på YouTube.

 • Plexitoning kan monteres og afmonteres uden at ødelægge bilens ruder eller interiør.

Solarplexius rudetoning kan nemt afmonteres, uden at du laver skader på bilens vinduer eller kabinens interiør. Det gør produktet til et godt valg, hvis din bil/varevogn er leaset eller du af andre årsager ikke ejer bilen, og skal aflevere den tilbage i pæn stand.

 • Elegant og vedligeholdelsesfri løsning

Solarplexius solafskærmning er en prisbevidst vej til det elegante udseende af professionelt tonede biler. 

 • Produceres til de fleste biler

Solarplexius rudetoning kan fås til de fleste bilmærker og modeller på markedet.

 • Du får værdi for pengene

Solarplexius er et produkt, hvor pris og kvalitet følges ad. 

Over 500.000 tilfredse kunder

Antallet af europæiske kunder, der har valgt Solarplexius er i dag over ½ million og der kommer støt flere til. I løbet af de sidste 30 år har Solarplexius været til gavn for bilentusiaster, børnefamilier og dyreejere på tværs af hele Europa.
Vil du gerne se hvad folk synes om kvaliteten af vores produkter? Anmeldelserne på blandt andet Facebook reviews taler for sig selv.

Prisen på Solarplexius til din bil

Solarplexius bliver specialfremstillet til de fleste bilmærker på markedet og prisen for et sæt til 3 vinduer starter ved 1200 kr.
Find prisen på solafskærmning til din bil med vores interaktive bilfinder nedenfor i linket.
https://solarplexius.dk/dk/solafskaermning-bil/  
Bestil nu