Skip to content

INFLUENCER PROGRAM MED SOLARPLEXIUS

Solarplexius Influencer  

Solarplexius er en af de førende producenter af toning til bilruder. Vores unikke produkt er designet til at yde optimal beskyttelse mod varme og skadelig UV-stråling, samtidig med at kabinetemperaturen holdes på et behageligt niveau til fordel for bilens passagerer.  

Vi er på udkig efter passionerede SOME influencere, som elsker biler lige så meget som vi gør! Hvis du har et engageret publikum som deler dine passioner, vil vi meget gerne høre fra dig. 
 

Som en Solarplexius influencer får du muligheden for at fremvise vores produkt og tilbyde dit publikum eksklusive rabatter og kampagnetilbud. Vi belønner naturligvis de bedste influencere med ekstra goder! 
 


Vis dine følgere innovativ rudetoning fra Solarplexius.

Det er vigtigt for os at arbejde med influencere, som fokuserer på at producere indhold af høj kvalitet og holde en god dialog med deres følgere. Vi leder derfor efter influencere som er troværdige, ærlige og ivrige efter at tage del i vores mission.  
 
Hvis du er interesseret i at blive vores nye Solarplexius influencer, er du velkommen til at udfylde ansøgningsskemaet, og fortælle mere om dig selv og dine interesser. Inkluder endelig links til dine SOME-konti, så vi kan få en bedre forståelse for dit indhold og din stil. 

Vi ser meget frem til at høre fra dig! Tak fordi du viser interesse for Solarplexius. Sammen kan vi gøre vejene bedre og mere sikre for alle. 

Vi er meget begejstrede for at din interesseret i at blive Solarplexius Influencer! Udfyld venligst ansøgningsskemaet nedenfor for at ansøge. Alle oplysninger holdes fortrolige.