Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Innsynsbeskyttelse Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

VIRKSOMHED INFORMATION

Sunplex AB
Jägarvallsvägen 11
584 22 LINKÖPING
orgnummer 556556-9802
+4613-870 41

Momsregistreringsnummer(r): Fra den 01.09.2022 deltager vi i OSS-proceduren med momsregistreringsnummer: SE556556980201.

ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE

Måndag – Fredag 08.00-17.00

PRIS OG FRAGT

Alle priser er angivet inkl. moms og fragt. Du kan betale med kort, PayPal, klarna og Nets.

BETALING

Betal med kreditkort sikkert og sikkert over internettet umiddelbart efter bestilling. Din betaling formidles af Klarna/Nets med sikker kryptering i henhold til strenge bankstandarder (3D-Secure). Dine kortoplysninger sendes direkte til banken og kan ikke læses af andre end din bank. Der er ingen ekstra gebyrer for kortbetalinger. Vi tilbyder klarna/Nets hvor du har mulighed for at betale med faktura, kort, delbetaling og paypal.

KORTBETALING

Hos Solarplexius betaler du trygt og sikkert med kort over internettet.

DU ER BESKYTTET

Via vores betalingspartner Nets og Klarna tilbyder vi et sikkerhedssystem, der er verificeret af Visa og MasterCard. Systemet kaldes 3D safe. På den måde kan du som kunde føle dig tryg, når du betaler med kort i vores netbutik.

EKSTRA SIKKERHED

For yderligere at sikre vores løsning, har vi valgt at arbejde med 128-bit SSL-kryptering. Det betyder, at alle følsomme kortoplysninger, du indtaster, går over en krypteret forbindelse via vores eksterne betalingspartnere (Nets / Klarna). Ingen kortdata passerer eller opbevares hos Solarplexius.

HAR DU SPØRGSMÅL?

For yderligere information om vores betalingsløsning, ring til vores kundeservice +4613-870 41 eller kontakt vores partnere (Klarna) (Nets)

KØB OG FORTRYDELSESRET

Fortryder du købet, kan du altid (inden for 30 dage) sende varen retur og få dine penge retur efter fjernsalgsloven. Varen du returnerer skal være ubrugt. Der kan ikke ydes kompensation, hvis produktet er brugt. Vi er ansvarlige for returforsendelse, adressekort udleveres af os. Inden du sender din pakke, skal du altid kontakte os på telefon.

LEVERING

Din levering sendes normalt altid næste ugedag.

KLAGE

Det anbefales, at kunden tjekker leveringen ved ankomsten for at verificere, at denne er korrekt og fejlfri. Ved reklamation skal kunden kontakte vores klageafdeling på telefon +4613-870 41.

TRANSPORTER SKADEDE VARER

Transportskader skal straks anmeldes til transportøren og Sunplex. Sørg for at tjekke forsendelsen ved modtagelse, at du har modtaget det korrekte antal pakker i forhold til forsendelsesdokumentet, og at alle varer er ubeskadigede.

I TILFÆLDE AF EN TVIST

I tilfælde, hvor der opstår en tvist mellem Solarplexius og kunden, skal parterne i første omgang løse disse med en aftale. Hvis parterne ikke er enige, kan tvisten afgøres af ARN (Generelt Ankenævn)
Telefon: 08 508 860 00
E-post: arn@arn.se 
Webbplats: https://www.arn.se/
Postadress: ARN, Box 174, 101 23 Stockholm

Har du spørgsmål vedrørende fortrydelsesretten, kan du finde svar på Forbrugerstyrelsens hjemmeside. oplysninger er også tilgængelige på EU ODR-webstedet EU ODR´s webbplats

ANDET

Vi indgår ikke aftaler med mindreårige uden forældrenes godkendelse.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING

Sunplex AB videregiver aldrig dine personlige oplysninger til tredjemand, men kan bruge dem til at sende annoncer vedrørende tilbud og lignende. Du har dog som kunde altid ret til at afslå sådanne forsendelser og sletninger fra vores database, hvis du ønsker det.