Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Privatlivsbeskyttelse til biler Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice
smittevegg til bil laget av gjennomsiktig plast montert bak i en bil

SKILLEVÆG TIL BIL, TRANSPARANT


FLEKSIBEL HYGIEJNESKÆRM / SKILLEVÆG TIL BIL I TRANSPARENT PLAST

Vores skillevægge til biler fås i one sizes. Du kan nemt justere størrelsen på hygiejneskærme ved at ændre bredden ved hjælp af sidejusteringsfunktionen med skruer. Du justerer højden under monteringen ved at fastgøre produktet til et hvilket som helst monteringshul. Vores hygiejneskærme til biler er en 3-delt justerbar skillevægge i gennemsigtig plast.

Materialet er transparent uknuselig polycarbonat. Dette produkt er fremragende til dig, der driver taxadrift, persontransport eller ønsker at afgrænse din forreste del af bilen/bussen.

Vi producerer også forskellige typer skillevægge / hygiejneskærme til fællesarealer efter vores kunders ønsker og design. Vi har også 30 forskellige standardstørrelser med udskæringer til håndtering af forskellige typer dokumenter. Vi arbejder med hurtige leveringstider både på vores standardsortiment og på specialproduktion og vi leverer både små og store ordrer direkte.

INFORMATION OM HYGIEJNESKÆRM TIL BILER

Praktisk og fleksibel smittebeskyttelse til fx taxachauffører. En glasklar plastvæg, der nemt kan tilpasses enhver bilmodel. Hygiejneskærme beskytter føreren mod evt infektion fra passagerer på bagsædet. Monteret i bil uden nødvendige indgreb eller justeringer i interiøret.

BEMÆRK !: Væggen giver ikke nedsat udsyn til bagsiden af ​​spejlet. Dette produkt er ikke en garanti for ikke-kontamination. Følg de generelle regler og restriktioner anbefalet af myndigheden og vær opmærksom på hygiejne og beskyttelsesforanstaltninger.

Hvordan monteres hygiejneskærme?

Du kan nemt justere størrelsen på hygiejneskærme / skillevægge ved at ændre bredden ved hjælp af sidejusteringsfunktionen med skruer.
Du justerer højden under monteringen ved at fastgøre produktet til et hvilket som helst monteringshul.

Monteringsveiledning for gjennomsiktig smittevegg for biler

Monteringsveiledning for gjennomsiktig smittevernsvegg for biler
Hvad er inkluderet i pakken, når jeg bestiller en skillevægge til min bil?

Den leveres med 3 gennemsigtige skærmdele, 4 skruer, 4 møtrikker, 4 kabelbindere

Hvad er dimensionerne af plastvæggen?

Højde: 450 mm
Min bredde: 1030 mm
Max bredde: 1530 mm
Materiale tykkelse: 3mm

produktinformasjon angående solarplexius smittevegg for bil

Monteringsvideo

INSTALLATION AF SOLARPLEXIUS HYGIEJNESKÆRME TIL BILER

Monteringsguide för transparent hygienskydd till bil
montering av hygienskydd från solarplexius i en bil