Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Privatlivsbeskyttelse til biler Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice
Solarplexius Solskjerming monteret på en polestar

SKILLEVÆGGE I FÆLLES OMRÅDER


FLEKSIBEL HYGIEJNESKÆRME / AFSKÆRMNINGSRUDE I TRANSPARENT PLAST

Fleksibel afskærmningsrude / skillevægge i transparent plast. Mere end noget andet er det nu vigtigt at begrænse smitte. Det er især vigtigt at beskytte dem, der stadig holder hjulene i gang og er særligt sårbare over for infektion. Vores Hygiejneskærme findes i øjeblikket i over 30 forskellige størrelser og modeller med udskæringer til håndtering af forskellige typer dokumenter.

Materialet er transparent uknuselig polycarbonat. Dette produkt er fremragende til kontorlandskaber, butikker, i banker, lægekontorer, frisørsaloner eller servicetorve.

Hygiejneskærme / Afskærmningsruden er designet til at stå alene og består kun af to dele, som nemt kan monteres på få minutter uden værktøj. Partitionen kan nemt flyttes, afhængigt af de formål, du vil bruge den til. Vi arbejder med hurtige leveringstider både på vores standardsortiment og på specialproduktion og vi leverer både små og store ordrer direkte.

OPLYSNINGER OM SKILLEVÆG / AFSKÆRMNINGSRUDE FOR FÆLLES OMRÅDER.

Praktisk og fleksibel afskærmningsrude / skillevægge til fx kontorlandskab, butikker, i banker, lægekontorer, frisørsaloner, eller servicetorve. En glasklar skillevæg, der nemt monteres på få minutter uden værktøj. Skillevægge er med til at reducere eksponeringen af ​​smitsomme partikler, der findes ved fx hoste og nysen mv.

BEMÆRK !: Hygiejneskærme / skillevæg fra solarplexius gir ikke en garanti for ikke-kontamination. Følg de generelle regler og restriktioner anbefalet af myndigheden og vær opmærksom på hygiejne og beskyttelsesforanstaltninger.

Hvordan monteres afskærmningsruden?

Hygiejneskærme fra solarplexius er designet til at stå alene og består kun af to dele. Kan nemt monteres på få minutter uden værktøj. Skillevægge kan nemt flyttes afhængigt af de formål, du ønsker at bruge den til.

Hvad er inkluderet i pakken, når jeg bestiller en hygiejneskærm fra solarplexius?

Hygiejneskærmen leveres med 2 dele. Bundpladen og selve afskærmningsruden.

Hvad er dimensionerne af hygiejneskærmen?

Vores hygiejneskærme fås i øjeblikket i over 30 forskellige størrelser og modeller. Vi producerer også hygiejneskærme / skillevægge efter vores kunders egne ønsker og design.