Skip to content

AFSKÆRMNINGSRUDE MED BETJENINGSBUE


FLEKSIBEL HYGIEJNESKÆRME / AFSKÆRMNINGSRUDE I TRANSPARENT PLAST

Fleksibel afskærmningsrude / hygiejneskærm i transparent plast. Mere end noget andet er det nu vigtigt at begrænse smitte. Det er især vigtigt at beskytte dem, der stadig holder hjulene i gang og er særligt sårbare over for infektion. Vores Hygiejneskærm findes i øjeblikket i over 30 forskellige størrelser og modeller med udskæringer til håndtering af forskellige typer dokumenter.

Materialet er transparent uknuselig polycarbonat. Dette produkt er fremragende til kontorlandskaber, butikker, i banker, lægekontorer, frisørsaloner eller servicetorve.

Hygiejneskærm og Afskærmningsruden er designet til at stå alene og består kun af to dele, som nemt kan monteres på få minutter uden værktøj. Partitionen kan nemt flyttes, afhængigt af de formål, du vil bruge den til. Vi arbejder med hurtige leveringstider både på vores standardsortiment og på specialproduktion og vi leverer både små og store ordrer direkte.

VÆLG HYGIEJNESKÆRM

Nedenfor finder du alle standardstørrelser af Solarplexius Afskærmningsrude

OPLYSNINGER OM HYGIEJNESKÆRM OG AFSKÆRMNINGSRUDE FOR FÆLLES OMRÅDER.

Praktisk og fleksibel afskærmningsrude og hygiejneskærm til fx kontorlandskab, butikker, i banker, lægekontorer, frisørsaloner, eller servicetorve. En glasklar skillevæg, der nemt monteres på få minutter uden værktøj. Hygiejneskærme er med til at reducere eksponeringen af ​​smitsomme partikler, der findes ved fx hoste og nysen mv.

BEMÆRK!: Nyseskærme / skillevægge fra Solarplexius er ikke en garanti mod at blive smittet. Følg myndighedernes generelle anvisninger eller restriktioner, og vær opmærksom på hygiejne og forebyggende adfærd.

Hvordan monteres afskærmningsruden?

Hygiejneskærme fra solarplexius er designet til at stå alene og består kun af to dele. Kan nemt monteres på få minutter uden værktøj. Skillevægge kan nemt flyttes afhængigt af de formål, du ønsker at bruge den til.

Hvad er inkluderet i pakken, når jeg bestiller en hygiejneskærm fra solarplexius?

Hygiejneskærmen leveres med 2 dele. Bundpladen og selve afskærmningsruden.

Hvad er dimensionerne af hygiejneskærmen?

Vores hygiejneskærme fås i øjeblikket i over 30 forskellige størrelser og modeller. Vi producerer også hygiejneskærme / skillevægge efter vores kunders egne ønsker og design.