Skip to content

HYGIEJNESKÆRME / FLYTBARE SKILLEVÆGGE

Fremstillet af gennemsigtig plast


BESKYT DIG SELV OG ANDRE MOD BAKTERIER MED SKILLEVÆGGE I PLASTIK

Solarplexius fremstiller en lang række skillevægge og hygiejneskærm i plastik som bidrager til at mindske spredningen af Covid-19. Skillevæggene og hygiejneskærm er lavet af gennemsigtig Makrolon og Polycarbonat, så du tydeligt kan se igennem. Skillevæggene fra Solarplexius gør det muligt for medarbejdere, kunder og patienter at kommunikere og samtidig beskytter de mod host, nys og luftbårne bakterier.

“Det er tid til at vi alle gør hvad vi kan i kampen mod COVID-19”
Siger David Nilsson, Head of production hos Solarplexius. Vores skillevægge er lige nu tilgængelige i 30 forskellige størrelser og modeller, men vi laver dem også på mål, så de passer præcis til dine behov. Vi leverer hurtigt på både standard- og specielle ordrer og på store og små projekter.

Vores skillevægge er meget stabile takket være en tyk base på 12 mm. Beskyttelsen i sig selv er lavet ud af 4 mm tyk polycarbonat.

OBS:

Vær opmærksom på:

Produktet er ingen garanti for at undgå smitte. Følg altid de generelle vejledninger og restriktioner fra myndighederne og vær opmærksom på hygiejne og andre tiltag for at mindske smittespredningen.
stilren och snygg avdelare i transparent plast i en restaurang

FORDELE VED SOLARPLEXIUS SKILLEVÆGGE:

Kan bruges til alle formål
Vores skillevægge kan bruges til at reducere eksponeringen af bakterier fra nys og host på kontorer, apoteker, tankstationer, posthuse, supermarkeder, hospitaler og klinikker.

Hurtigt og nemt at samle
Solarplexius skillevægge er designet til at stå på gulvet og består af kun to dele, som kan installeres nemt på få minutter uden brug af værktøj. Skillevæggene kan nemt flyttes hvis du har behov for det.

Lynhurtig levering
Vi producerer ordrer indenfor en arbejdsdag, så skillevæggene er hos vores kunder inden for 2-4 dage.

Specielle ønsker
Skillevæggene fås i forskellige størrelser, men vi kan også producere dem efter specifikke mål, så de passer til dine behov.

Har du spørgsmål?
So kontakt os endelig på telefonen eller via e-mail.

Transparent hostkydd av plast stående på ett bort i en restaurang