Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Innsynsbeskyttelse Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

SOLFILM VS. SOLARPLEXIUS

Sammenlign solfilm: Almindelig solfilm vs. Solarplexius


SOLFILM TIL BIL

Solfim er en løsning mange benytter, når de skal tone deres bilruder. Solarplexius solafskærmning minder om solfilm, men selvom Solarplexius er blevet produceret i Sverige i mere end 30 år, er det stadig uklart for mange hvad forskellene er på Solarplexius og almindelig solfilm.

Solarplexius solafskærmningAlmindelig solfilm
Leveres altid udskåret til præcis din bilmodelEr film på en rulle
Nem at montere, du skal hverken bruge vand eller limSkal man selv skære ud
Det tager kun 15 minutterDu skal bruge vand når du påsætter solfilm 
Materialet er hårdt, men fleksibeltDet er kompliceret selv at samle
Det kræver intet værktøjInstallationen kræver værktøj
Lavet af ubrydeligt polycarbonatDet kan tage flere uger at få solfilmen til at se godt ud
Lige så nemt af afmontere, som det er at montereDet er nemt at ridse, fx af børnene, selerne, legetøjet, dyr, bagage osv. 
Perfekt resultatDet løsner sig hurtigt 
ett försök till att montera en blötlagd solfilm på en bilruta

TRADITIONEL SOLFILM

Solfilm sælges typisk på en rulle, hvor hvert stykke er skåret, så du kan bruge det samme produkt til mange forskellige bilmodeller og vinduer. Et pænt slutresultat kræver dog, at du selv skærer meget præcist, eller alternativt køber solfilm, som allerede er skåret så de passer til din bil.

INSTALLATION AF TRADITIONEL SOLFILM

Toning af dine ruder med almindeligt solfilm kan du godt gøre selv, men det kan være krævende arbejde. Især hvis du ikke har det rigtige værktøj og erfaring.

Hvis du ikke har en opvarmet garage, så skal du også tage højde for vejret. Er det koldt kan solfilmen sidde fast på glasset, og du kan få støv og småsten ind under solfilmen. Hvis du ikke har erfaring med at skære solfilm, er det også en tidskrævende proces. Og fordi solfilm skal limes til bilvinduet, er det nemt at lave fejl.

Når du skal sætte solfilmen på, skal du gøre vinduet vådt med sæbevand. Og du skal være meget forsigtig for at undgå at filmen ikke rynker, og at der ikke kommer luft under. Og så skal du være opmærksom på at bilruder ikke er flade, men kurvede, hvilket gør det endnu sværere at påsætte solfilm.

SOLARPLEXIUS SOLAFSKÆRMNING

I modsætning til solfilm er Solarplexius solafskærmning lavet af fleksibelt polycarbonat, et materiale der er ubrydeligt, og som kan modstå det meste. Solarplexius er ligesom en hård, men fleksibel solfilm, men med den fordel, at de er skåret til den specifikke bilmodel og du kan påføre dem nemt uden at bruge vand eller lim, og så undgår du bobler i filmen.

Solarplexius passer altid perfekt, fordi de er fremstillet til lige præcis din bilmodel. Du behøver ikke måle dine vinduer, da vores database har de specifikke dimensioner for over 4,500 forskellige bilmodeller. Du kan derfor bestille solbeskyttelse der passer perfekt, og alt du skal gøre er at indtaste din bilmodel og årgang.

Læs mere om Solarplexius solafskærmning her eller se priser for din bil i vores bilfinder:

INSTALLATION OF SOLAR PLEXIUS SOLAFSKÆRMNING

Solarplexius er designet så det er hurtigt og nemt at installere. Det hårdføre men fleksible materiale betyder, at du nemt kan placere Solarplexius mellem dit bilvindue og bilens indre.

Installasjonen kræver hverken lim, sæbevand eller værktøj, udover måske et håndklæde. Det eneste du skal gøre inden montering, er at vaske og tørre indersiden af din bilrude med en mikrofiberklud. Hvis du ønsker kan du også beskytte indersiden af din bil med malertape, så du er helt sikker på at undgå ridser. 

Det følger handsker med når du bestiller, som vi anbefaler du bruger for at undgå fingeraftryk og pletter. Når alle solbeskytterne er på plads, sætter du dem fast ved bare skubbe de små lister mellem solbeskyttelsen og bilens interiør.

Til forskel fra almindelig solfilm er det ikke nødvendigt at varme Solarplexius op for at undgå bobler, da de passer perfekt til dine vinduer. Solarplexius er også meget nemt at afmontere, hvis du har behov for det.

Se en komplet guide til montering her.

Se prisen for din bil og bestil Solarplexius solafskærmning her!