Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Innsynsbeskyttelse Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

INNSYNSBESKYTTELSE TIL BILER


Leveres indenfor
3-7 hverdage

Alle priser er inklusiv moms og fragt

Gør det selv
på 15 minutter

HOLD UDVEDKOMMENDE VÆK FRA DINE VÆRDIGENSTANDE

Rejser du ofte med bilen i forbindelse med dit arbejde? Så har du måske også værdifulde ting i din bil – det kan være alt fra dyrt værktøj til betaversioner af nye teknologier. Firmabiler med logoer kan tiltrække de forkerte mennesker, som hurtigt kan afkode, at der kan være værdigenstande i bilen.

Solarplexius insynsskydd till bil monterat på en Volkswagen transporters bilrutor från sidan

SOL OG PRIVATLIVSBESKYTTELSE

Ifølge politiet, er biler med tonede ruder mere sikret mod indbrud sammenlignet med biler, der ikke har. Solarplexius toning af ruder beskytter din bil og gør det nærmest umuligt at se ind i bilen. Du kan vælge toning på en enkelt rude, for eksempel bagruden, eller på alle bilens vinduer. Du undgår også de bobler og ridser, der ofte opstår ved montering af traditionel solfilm. Vi har selvfølgelig også afskærmning til en lang række varebiler. Hvis du ikke kan finde din bil i vores oversigt, så kontakt endelig vores kundeservice.

"Rask og problemfri levering. Godt produkt. Fortsett å bruke Postnord som fraktalternativ.👍"

Melinda

"Rask levering og enkel montering, to store sidevinduer bak og to små bakvinduer på bakdørene på en Renault Trafic. Hvis du vil fjerne dem, er det enkelt, hvis du vil sette dem inn igjen, like enkelt. Vanskelig å mislykkes med montering. Jeg synes disse virker smartere enn foliebeskytterne du fester direkte på vindue."

Geir

"Flotte og trygge leveranser. Er så glad altså. Hvis jeg får en annen biltype, så kjøper jeg personvern fra SOLARPLEXUS !!!"

Stine

insynsskydd för företagsbilar och leasing bilar

PRIVATLIVSBESKYTTELSE TIL SAMTLIGE BILER

Er du på udkig efter en samlet løsning til din virksomhed?
Vores specialfremstillede afskærmninger til biler er især populære hos vores erhvervskunder, fordi de nemt kan afmonteres når leasingbilen skal udskiftes. Det efterlader heller ingen skader i bilens interiør.

Skal du bruge afskærmning til dit kontor eller reception?
Hos solarplexius har vi alt fra solafskærmning til hygiejneafskærmning til virksomheder. Har du spørgsmål, så kontakt endelig vores kundeservice her.  Vi vender hurtigst muligt tilbage med tilbud.

BLIV FORHANDLER

I Solarplexius leder vi hele tiden efter flere forhandlere og partnere for at øge synligheden af vores unikke beskyttelse til biler. Hvis du gerne vil være forhandler, så send en ansøgning til os med så mange detaljer som muligt.

Som forhandler skal du have:
-En virksomhed indenfor biler, bildele eller biltilbehør og udstyr
-En aktivitet inden for dyr, dyretilbehør, bilartikler til dyr
-En virksomhed indenfor børneartikler, børneartikler til biler
-En virksomhed indenfor camping, campingartikler, autocamper/campingvogn tilbehør
-Et mål om at arbejde ud fra Solarplexius’ vision og værdier

Når vi har modtaget din ansøgning, vender vi tilbage med et svar så hurtigt som muligt.