Skip to content
Protégez vos passagers et effets personnels des regards indiscrets.

INDSYNSBESKYTTELSE TIL BILEN


Leveres indenfor
3-7 hverdage

Alle priser er med moms og fragt

Nemt at montere på 15 minutter

Sikker betaling

Lavet i Sverige

HOLD UVEDKOMMENDE VÆK FRA VÆRDIGENSTANDE I BILEN

Bruger du meget din bil på arbejde? Så har du måske værdifulde ting med i bilen – alt fra dyre demoprodukter, til elektronik og maskiner. Firmabiler med logo og varebiler uden tonede ruder kan være oplagte mål for tyve. Uden rudetoning øges risikoen for indbrud i bilen markant. Solarplexius hindrer indkig og mindsker dermed risikoen for at tyven spotter dine værdigenstande. Bestil rudetoning til din bil og værn mod indkig i dag!

Solarplexius insynsskydd till bil monterat på en Volkswagen transporters bilrutor från sidan

BESKYTTELSE MOD SOL OG INDKIG

Ifølge politiet er biler med tonede ruder eller anden beskyttelse mod indkig i højere grad sikret mod indbrud og er mindre udsatte end tilsvarende bilmodeller uden mørke ruder. Solarplexius beskytter din bil, og gør det næsten umuligt at kigge ind i bilen udefra. Vælg mellem at montere rudetoningen på en enkelt rude, fx bagruden, eller på alle ruder bag førersædet. Du kommer ikke til at slås med luftbobler eller ridser som kan forekomme, når man monterer solfilm. Vi har naturligvis også Solarplexius solafskærmning til en lang række varebiler i vores sortiment af rudetoning. Kan du ikke finde et specifikt sæt af solskærme i sortimentet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan finde priser her.

"Hurtig levering uden problemer. Godt produkt. Bliv ved med at bruge Postnord som en leveringsmulighed. 👍"

Melinda

"Hurtig levering og nem montering, to store ruder og to små ruder på bagdørene af en Renault Trafic. Har du brug for at afmontere dem – nemt, har du brug for at montere dem igen – lige så nemt. Det er svært at montere dem forkert. Jeg synes disse er smartere end den solfilm som monteres direkte på bilruden."

Geir

"Super og sikker levering. Jeg er så glad for dem. Skifter jeg til en anden bilmodel, køber jeg rudetoning fra SOLARPLEXIUS !!!"

Stine

PRIVATLIVSBESKYTTELSE TIL SAMTLIGE BILER

Er du på udkig efter en samlet løsning til din virksomhed?
Vores specialfremstillede afskærmninger til bilruder er især populære hos vore erhvervskunder, fordi de nemt kan afmonteres når leasingbilen skal udskiftes. Det efterlader heller ingen skader i bilens interiør.

Skal du bruge afskærmning til dit kontor eller reception?
Hos Solarplexius har vi alt fra solafskærmning til hygiejne afskærmning til virksomheder. Har du spørgsmål, så kontakt endelig vores kundeservice her.  Vi vender hurtigst muligt tilbage med tilbud.

insynsskydd för företagsbilar och leasing bilar

BLIV FORHANDLER

Hos Solarplexius leder vi hele tiden efter flere forhandlere og partnere, som kan være med til at øge opmærksomheden omkring vores unikke beskyttelse til biler. Hvis du gerne vil være forhandler, kan du sende en ansøgning med relevant information nedenfor. Skriv gerne så detaljeret som muligt. 


Som forhandler ser vi gerne, at du har:

  • En forretning der handler med biler, bildele eller biludstyr og tilbehør
  • En virksomhed med aktivitet inden for dyr, dyretilbehør og bilartikler til dyr.
  • En virksomhed inden for børneartikler og børneartikler til biler.
  • En virksomhed inden for camping, campingudstyr og tilbehør til autocamper/campingvogn.
  • Jeres varetag af kunder og produkter afspejler Solarplexius’ standard af kundeservice.

Når vi har modtaget din ansøgning, melder vi hurtigst muligt tilbage med en afgørelse.