Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Innsynsbeskyttelse Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

TONE BILRUDER MED FORSKÅRET SOLARPLEXIUS


TONEDE RUDER LAVET AF 1MM PC

Tonede ruder med Solarplexius er mange gange bedre end solfilm. Der er flere grunde til at tone bilruderne. Først og fremmest vil du gerne reducere varmen, for at skabe et mere behageligt bilklima for dig og dine passagerer. Desuden vil toning af ruderne modvirke bilens synlighed, hvilket mindsker risikoen for indbrud. Ved at tone ruderne får bilen også et stilrent look.

Uanset hvilken type solafskærmning du vælger, er det vigtigt at vælge et produkt af høj kvalitet. Dette er for at opnå det bedste udseende og komfort. Skal du udføre arbejdet selv, bør du vælge en forskåret sod for at gøre arbejdet lettere.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM TONED BILRUDER

ER DET LOVLIGT AT TONE / SODE VINDUERNE?

Ja, det er lovligt. I Danmark og i store dele af Europa er det lovligt at tone ruderne bag føreren, på den måde man ønsker. Til gengæld bør ingen vinduer forsynes med et lag maling eller film. Dette kan give forstyrrende reflekser eller kan medføre risiko for blænding fra en anden trafikant. Spejlfilm og lignende produkter er derfor ikke lovlige på nogen rude i bilen.

Ruder på og foran førersædet, dvs i førerens synsfelt “skal have en lysgennemgang i begge retninger på mindst 75% for forruden og mindst 70% for en anden rude. Det er dog teknisk set nærmest umuligt , da det ikke er et produkt der gør det muligt at opfylde kravene.En normal bilrude har en naturlig hældning på 20-25%, fordi der ikke er klart glas.Derfor kan fordørene ikke sodes mere end 5%. for For at overholde lovens krav er en sådan solfilm eller lignende sod ikke tilgængelig på det åbne marked.

HVORFOR SKAL JEG TONE VINDUERNE PÅ MIN BIL?

Der er flere grunde til at tone bilruderne. Først og fremmest vil du gerne reducere varmen, for at skabe et mere behageligt bilklima for dig og dine passagerer. Derudover vil du tone ruderne for at forhindre indbrud i bilen, hvilket mindsker risikoen for indbrud. Ved at tone ruderne får bilen også et stilrent look. De fleste tror nok, at man toner ruderne på en bil mørke, fordi man gerne vil have et cool look på bilen, men toning gør også, at man får en køligere bil.

solarplexius solskydd montering sidoruta

ER DET MULIGT AT TONE ALLEREDE FABRIKTONEDE VINDUER?

Det er selvfølgelig muligt at tone ruderne med Solarplexius på allerede fabriksfarvede bilruder. fabriksfarvede vinduer er normalt tonede, fordi selve glasset er tonet, det vil sige gradient. Der er derfor ingen film på film. En almindelig utonet bilrude har normalt en naturlig farvetone på 15 – 25% i toningsgrad, da ruden ikke er helt krystalklar. fabriksfarvede ruder bilrude har normalt 25-30% i toningsgrad.

KAN DU SELV TONE VINDUERNE?

Når du toner dine vinduer med Solarplexius, behøver du ikke værktøj. Vores forskårne polycarbonatsod placeres bag bilens interiør ved hjælp af små clips. Antallet af vinduer, du ønsker at tone, afgør, hvor lang tid det tager at montere tonen på bilen, men tager normalt ikke mere end 15 minutter. Du får en perfekt tilpasset sod til dine bilruder, takket være at vores solafskærmning allerede er skåret til din bilmodel. En anden fordel ved at tone ruder med Solarplexius toning er, at du ikke får synlige ridser udefra, hvis nogen ved et uheld rører ruden indefra. Materialet er gennemtonet og ubrydeligt. Læs mere om, hvor jævnt og nemt du selv installerer Solarplexius solafskærmning og toning her.

HVOR MEGET KOSTER DET AT TONE VINDUERNE?

Når du bestiller hos os, produceres Solarplexius solafskærmning specielt til netop din bilmodel. Du behøver ikke selv at skære, trimme eller justere noget. Vi producerer sod til mere end 4.500 forskellige bilmodeller og udvalget opdateres løbende med nye og ældre køretøjer. Grundet egen produktion i Sverige kan vi altid levere hurtigt – du får sandsynligvis din færdigskårne solafskærmning til bilen indenfor 3-7 dage, med en pris for toning af ruder fra 750 NOK inkl. moms. Fragt er altid inkluderet i prisen.