Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Privatlivsbeskyttelse til biler Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

TONING AF RUDER MED SOLARPLEXIUS


TONING AF BILRUDER LAGET I 1 MM PC

At tone ruder med Solarplexius er mange gange bedre end solfilm. Der er flere grunde til at tone dine bilruder. Først og fremmest vil du gerne reducere varmen for at skabe et mere behageligt bilklima for dig og dine passagerer.

Derudover vil du tone ruder for at modvirke gennemsigtighed i bilen, hvilket mindsker risikoen for indbrud. Toning af ruder giver også bilen et køligere udtryk.

Solskydd från solarplexius monterat på en ny polestar

TONING AF BILRUDER UTEN VERKTØY

Når du toner bilruder med Solarplexius, behøver du ikke noget værktøj. Vores færdigskårne sod i polycarbonat placeres bag bilens interiør og ved hjælp af små clips. Antallet af vinduer, du ønsker at tone, afgør, hvor lang tid det tager at installere Solarplexius sodningsruder på din bil, men det tager normalt ikke længere end 15 minutter. Du får en perfekt tilpasset sod til dine bilruder takket være, at vores toning til biler er forskåret til lige præcis din bilmodel. En anden fordel ved at tone dine bilruder med Solarplexius er, at du ikke kan få synlige ridser udefra, hvis nogen ved et uheld ridser ruden indvendigt. Materialet er nedtonet og ubrydeligt.

TONING AF RUDER FOR OVER 4 500 BILER

Når du bestiller hos os, produceres din færdigskårne sod til bilruder specielt til dig. Din forskårne toning produceres specielt til dig, når du afgiver din ordre. Du behøver ikke selv at skære eller justere noget. Vi producerer toning af bilruder til mere end 4.500 forskellige bilmodeller og udvalget opdateres løbende med nye og ældre køretøjer. Grundet egen produktion i Sverige kan vi altid levere hurtigt – du får sandsynligvis din færdigskårne sod til din bil indenfor 3-7 hverdage, med en pris for toning af bilruder fra 750 kr pr rude inklusive moms. Fragt er altid inkluderet i prisen. Finder du ikke din bilmodel i vores bilfinder, så send en e-mail eller ring til vores kundeservice, så hjælper vi dig med det samme.