Skip to content

SOL- OG VARMEBESKYTTELSE TIL BILER

Særligt vigtigt for hunde mm.


SOLARPLEXIUS SOLAFSKÆRMNING, BIL, HUND – DEN PERFEKTE KOMBINATION

Der er altid et specifikt problem, når kæledyret skal transporteres med i bilen, uanset hvor stor eller lille din hund eller kat måtte være. Du kan forhindre at bilens temperatur stiger hurtigt og dermed byde dine dyr lidt mere fred og ro, hvis du et kort øjeblik efterlader dem i en bil, der er udstyret vores solskærme, der har rudetoning og solafskærmning i et.

Efterlad aldrig børn eller kæledyr alene i bilen. Selv ved normale temperaturer kan kabinen blive så varm, at dem der opholder sig i bilen risikerer helbredet.

Schützen Sie Hunde im Auto vor Hitze und Sonneneinstrahlung

TON BILRUDERNE – BESKYT DIN HUND MOD OVEROPHEDNING

Solafskærmning, bil, hund – giv dit kæledyr en behagelig tur. Ligesom mennesker har hunde behov for at blive beskyttet mod solen. Solskoldning og hedeslag er to af de mest alvorlige problemer, der kan opstå, når kæledyr opholder sig i direkte sol for lang tid ad gangen. Da hunde ikke har svedkirtler og kun kan komme af med varmen gennem poter og snude, har kroppen ikke den samme mulighed for at regulere kropstemperaturen selv.
Kabinen i din bil kan, på varme dage i direkte sol, blive op over 50 grader. Har du tonede ruder med solafskærmning i bilen, hjælper solskærmene dig med at beskytte din hund fra solens skadelige effekt og hindrer at bilen bliver overophedet.
Der er et par ting, man bør tænke over, når man bruger solafskærmning i sin bil:

  • Sikrer dig at solskærmen er stor nok til at dække hele ruden.
  • Sørg for at montere solskærmen tilstrækkelig godt, sådan at den holder bilen kølig og giver din hund lidt behagelig skygge.
  • Monter solskærmen inden du sætter dig ind i bilen.
  • Efterlad ikke din hund i bilen i længere tid ad gangen – heller ikke i en bil med solskærme.

Solarplexius solskærme tilbyder en super solbeskyttelse til din hund mens den opholder sig i bilen. Solafskærmningen er nem at bruge og holder bilen kølig, så din hund kan få en dejlig tur.

TAGER DU HUNDEN MED PÅ BILFERIE?

Om sommeren er det ofte nødvendigt med længere bilture. Hvis du ikke kan eller vil efterlade din hund derhjemme, bør du overveje at tage dig et par simple foranstaltninger, sådan at turen bliver så behagelig, for din hund, som muligt. Hunde bør aldrig efterlades i varme biler – heller ikke i korte perioder ad gangen. Står du alligevel og skal have din hund med i bilen sommeren igennem, er der heldigvis noget du kan gøre for at sikre din hund en kølig og behagelig tur.

For det første, bør du tænde for bilens klimaanlæg og sætte køling til. Husk at temperaturen i bilen heller ikke må blive for lav, da ekstreme temperaturforskelle kan have en negativ påvirkning på dyrenes blodomløb. Har du ikke klima i din bil, kan åbne vinduer give en tilsvarende effekt.
På længere bilture er det en god idé, at sørge for rigeligt med vand til dit kæledyr og huske at holde ind med jævne mellemrum, gerne steder med lidt skygge, så hunden har mulighed for at strække benene.

Vil du sænke temperaturen i din bil, så anbefaler vi vores specialfremstillede rudetoning. Store som små hunde ville elske skyggen bag vores tonede solskærme.

SOLEN HAR EFFEKT PÅ TEMPERATUREN I KABINEN!

I tabellen kan du se hvor hurtigt temperaturen stiger – selv på kort tid

Udendørs temperaturIndendørs temp. efter 5 minefter 10 Minefter 30 Min.efter 60 Min.
20°C24°C27°C36°C46°C
24°C28°C31°C40°C50°C
30°C34°C37°C46°C56°C
34°C38°C41°C50°C60°C
40°C44°C47°C56°C66°C
Sonnenschutz im Auto - wichtig für Hund und Frauchen

BESKYT DINE KÆLEDYR MED SOLARPLEXIUS

Vores solafskærmning, udviklet specielt til biler, hjælper dig aktivt, så du kan tage kæledyret sikkert med på farten. Solens varme og uv-stråling trænger igennem bilens vinduer, men bliver bremset af solskærmene og de forhindrer dermed at kabinen varmes op af solen.
Efterlad ALDRIG børn eller dyr alene i bilen. Selv ved normale temperaturer kan der blive så varmt i kabinen at passagererne risikerer helbredet.
Med Solarplexius solskærme i bilen kan du og din familie nyde friluftsliv og landskab uden bekymring.

IKKE DESTO MINDRE HAR FØLGENDE ANVENDELSE HER:

Efterlad aldrig børn eller dyr alene i bilen. Selv ved normale temperaturer, kan der blive så varmt i kabinen at passagererne udsættes for alvorlig sundhedsrisiko.

Har du spørgsmål – tøv ikke med at kontakte os.