Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Innsynsbeskyttelse Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

KONFORTABELT BILKLIMA FOR HUSDYR


SOLAFSKÆRMNING FOR HUSDYR!

I bilen skal hunden sidde sikkert, i et specielt bur eller fastgjort med en hundesele, der kan købes hos en dyrehandler. Den høje sikkerhed gælder selvfølgelig også for katte, fugle og andre husdyr, du har med i din bil. Dine dyr skal have det godt på turen, og derfor er det nødvendigt med god solafskærmning til dine vinduer, så du undgår direkte sollys.

Hundägare i bagagen av sin bil. Tona rutorna för att minska värme och insyn i bilen

INSPICERET OG GODKENDT BESKYTTELSE TIL BILEN

Når du installerer toning af dine ruder med Solarplexius solafskærmning skaber du et mere behageligt bilklima, hvor du og dine dyr vil trives. Vores specialfresmtillede solafskærmning gør det også svært at se ind i din bil, så du får mere privatliv. Solarplexius er crash testet af det Svenske VTI og godkendt af tyske TÜF.

Som vanlig når de e produktene dine er de alltid perfekte de har hatt på mange av mine biler for hundens skyld mine. Du/dere skal ha en stor takk

Jan

Enkel montering, passer perfekt, pent.

Tonie

Super fornøyd hver gang 👍🏻⭐️✨😃

Terese

Fantastisk service og mottakelse

Svein

Jeg liker engasjementet. Du ringer kunder og sjekker ved tvil, så det er riktig.

Nils

Bedre enn forventet. Først trodde jeg ikke at det ville ta 15 minutter å montere solfilm på golfstasjonsvognen min, men solarplexius overrasket meg. Det tok virkelig 15 min. Anbefaler dette for de som ønsker å spare tid og penger.

Samir

HURTIG LEVERING

Solarplexius solafskærmning bliver allerede afsendt én hverdag efter du har bestilt. Efter din bestilling producerer vi din solskærm på vores fabrik i Linköping i Sverige. Pakken forlader os om eftermiddagen og leveres med PostNord. Da vi har vores egen produktion, løber vi ikke tør for varer, og vi kan derfor garantere, at dine varer sendes med det samme.