Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Innsynsbeskyttelse Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

SOLARPLEXIUS INSTALLATIONSVEJLEDNING

Sådan monterer du solarplexius tonede ruter på din bil


VIDEO OM INSTALLATION

Se videoen, hvor du trin for trin kan se, hvordan du monterer Solarplexius på din bil.

Solskærm til bil fra solarplexius er intet som færdigklippet solfilm. Solarplexius solafskærmning er en hård, ubrydelig og forskåret polycarbonat solbeskyttelse. Du har en færdig tonet bil på 15 min, og resultatet er altid perfekt.

SOLARPLEXIUS INSTALLATION – TRIN FOR TRIN

Passgenauer Sonnenschutz für ihr Fahrzeug

1. FØR SAMLING

Solarplexius er det nemmeste og med hårdføre solafskærmning til biler på markedet. Resultatet er altid perfekt. Du kan også skille skærmen ad, hvis det er nødvendigt, hvilket gør det meget nemt at påføre Solarplexius tonede ruder på din bil.


Tjek at leveringen ikke er beskadiget. Ved beskadigelse af emballagen dokumenteres dette med foto. Åbn pakken og kontroller, at ingen af ​​solskærmene er beskadigede.

2. VASK OG TØR BILRUDERNE

Vask og tør bilruderne omhyggeligt, brug en vinduespudser og et fiberdug. Aftør tonefolien på Solarplexius solskærmen med en let fugtig klud for at fjerne støv. For at beskytte bilens interiør mod skader/ridser under Solarplexius montering, kan du sætte malertape på interiøret som beskyttelse.

Vigtig! Beskyt bilens interiør
For at beskytte bilens interiør mod skader/ridser under Solarplexius montering, kan du sætte malertape på interiøret som beskyttelse.

3. FJERN BESKYTTELSESFILMEN

Brug de medfølgende handsker til at forhindre fingeraftryk og fedtpletter på det færdigskårne solskærm. Vælg et vindue til at begynde med, og træk derefter langsomt tonerfolien af ​​for at forhindre statisk elektricitet.

4. BEGYND AT INSTALLERE SOLAFSKÆRMNING

Bemærk at der er tale om et solafskærmning, der kan bøjes så meget du vil, uden at det tager skade. Start i vinduets dybeste hjørne, og bøj derefter solafskærmningen ind i resten af ​​vinduet.
Der kræves ingen adskillelse af bilens interiør.

5. BØJER UDEN AT GÅ I STYKKER

Ved montering af pladerne skal de normalt bøjes lidt for at komme bag om bilens almindelige interiør. Bemærk at vores solafskærmning kan bøjes så meget du vil uden at gå i stykker.

Bare rolig, vores solarplexius plader er ubrydelige.

Sørg for, at solafskærmning til bilen på ruderne er centreret, og at der ikke er lysgennemgang på bilruden

6. INSTALLATION AF LISTER

Efter montering trækkes beskyttelsesfilmen væk fra tapen på de medfølgende plastikstrimler. Sørg for, at solafskærmningen på ruderne er centreret, og at der ikke er lystransmissioner på bilruden. Skub derefter den flade del af de fastgjorte strimler mellem solskærmen og det indre af bilens almindelige interiør, så den tykkere del af listen hviler mod interiøret.

Klæberen skal fastgøres til Solarplexius skærmen.

Solarplexius YouTube finder du tips og videoer til brug af Solarplexius solafskærmning til Volvo, Solarplexius solafskærmning til BMW og andre relevante bilmodeller.