Skip to content

SOLARPLEXIUS MONTERINGSGUIDE | NEMMERE END SOLFILM MONTERING | 6 NEMME TRIN |

Sådan monterer du Solarplexius rudetoning i din bil


FÅ HJÆLP TIL MONTERING MED VORES VIDEOGUIDE | SOLARPLEXIUS NEMMERE END SOLFILM MONTERING

I videoen viser vi skridt for skridt, hvor nemt det er at monterer Solarplexius på bilen.

Solskærme fra Solarplexius er overhovedet ikke ligesom formskåret solfilm. Solarplexius er rudetoning lavet af hårdfør, formskåret polycarbonat, der svært knækker og som yder en sublim solbeskyttelse. Du kan nemt tone dine ruder på 15 min og resultatet er altid perfekt.

MONTER SOLARPLEXIUS – SKRIDT FOR SKRIDT

Passgenauer Sonnenschutz für ihr Fahrzeug

1. INDEN MONTERING

Solarplexius rudetoning er markedets mest hårdføre produkt til dine bilruder – hvad mere er – det er et langt nemmere alternativ end montering af solfilm.

Du kan til enhver tid afmontere solskærmene igen, hvis det skulle blive nødvendigt. Fleksibiliteten gør Solarplexius eminent nem at bruge til at tone ruderne i bilen.


Tjek først om forsendelsen har skader. Skulle indpakningen være beskadiget, bør du dokumentere disse med billeder. Åben derefter pakken og se efter skader på solskærmene.

2. PUDS BILRUDERNE

Vær omhyggelig med at pudse indersiden af dine bilruder. Brug gerne glasrens og en mikrofiber klud. Tør dernæst dine Solarplexius solskærme fri af støv med en fugtig klud. For at beskytte bilens interiør fra skrammer, mens du monterer Solarplexius, er det en god idé at lægge afdækningstape langs med rudens ramme.

Vigtigt! Beskyt bilens interiør

Vi anbefaler at du beskytter bilens interiør mod skrammer mens du monterer Solarplexius. Derfor bør du lægge afdækningstape langs med rammen omkring ruden eller dække toppen af dørens interiør af.

3. FJERN DEN BESKYTTENDE FOLIE

Ifør dig de medfølgende handsker, inden du piller folien af, således undgår du fingeraftryk og fedtpletter på solskærmen.

Arbejd med en rude ad gangen og træk langsomt folien af skærmen, sådan at du minimerer statisk elektricitet.

4. START MED AT MONTERE DIN SOLAFSKÆRMNING

Husk at du kan bøje solskærmen alt det du vil, uden at den går i stykker eller bliver beskadiget.

Start i det dybeste hjørne af ruden og fold derefter solskærmen ind i resten rudens ramme.

Det er ikke nødvendigt at skille dørens paneler ad inden montering.

5. BØJ SOLSKÆRMEN SÅ MEGET DU VIL

Når du monterer solskærmene, er det som regel nødvendigt at bøje skærmen let, for at få den ind under rudens indre beklædning. Husk at vores toning  kan bøjes meget, uden risiko for at den knækker.

Bare rolig, Solarplexius solskærme kan ikke gå i stykker.

Sørg for at solskærmen er centreret i vinduet og at der ikke er lysindfald gennem ruden nogen steder.

6. MONTERING AF CLIPS

Når du har monteret solskærmene, skal de fastgøres med de medfølgende plastclips. Sørg for at solskærmen er centreret i vinduet og at der ikke kommer lys ind gennem ruden nogen steder. Husk at pille folien af clipsens tape. Skub så den flade del af clipsen ind mellem solskærmen og indersiden af beklædningen omkring ruden, sådan at den brede del af clipsen hviler på interiøret.
Tapen hæfter du til sidst på indersiden af din rudetoning.

Solarplexius YouTube kan du finde tips og videoer, hvis du har købt Solarplexius solskærme til Volvo, Solarplexius solskærme til BMW eller andre relevante bilmodeller.