Skip to content

SOLAFSKÆRMNING BILENS SOLVÆRN

TON BILRUDERNE UDEN SOLFILM


SOLAFSKÆRMNING TIL BILEN LAVET AF 1 mm PC

I modsætning til almindelig solfilm er Solarplexius en skærm lavet af 1 mm fleksibel og hårdfør polykarbonat. Materialet er slagfast, kan bøjes efter behov uden at knække og lader kun 10% af solens stråler at trænge igennem.

Med solafskærmning fra Solarplexius kan man svært se ind i bilen, men du kan sagtens se ud. Solafskærmningen virker på samme måde som et par solbriller og har samme egenskaber som solfilm. Den reducerer temperaturen i kabinen, skærmer for 90% af direkte sollys og gør det meget svært at se ind i din bil.

Solarplexius er kollisionstestet af svenske VTI og godkendt af tyske TÜF.

Solskydd bil tillverkat av plexiglas / polykarbonat från Solarplexius

Ingen vand, lim, bobler eller ridser!

Nemmere og smartere end solfilm

Over 500.00 tilfredse kunder i Europa

Nemt at montere selv på 15 minutter – nemt at afmontere efter behov

HVORFOR SKAL DU VÆLGE SOLARPLEXIUS SOLSKÆRME TIL DIN BIL?

To af de bedste grunde til at tone dine bilruder er: 1. du reducerer varmen i kabinen og 2. du forhindrer indkig til eventuelle ting, du har i bilen. Ved at tone ruderne med Solarplexius rudetoning skaber du et mere behageligt indeklima, hvor du og dine passagerer føler jer godt tilpas. Det skyldes, at Solarplexius solafskærmning stopper 90% af direkte sollys og reducerer derfor varmen markant. Dertil modvirker Solarplexius næsten al gennemsigtighed af de ruder, der bliver tonet, hvilket mindsker risikoen for indbrud i bilen. Solarplexius er nemt at montere og giver bilen et pænere udseende.

HURTIG OG NEM MONTERING | SOLAFSKÆRMNING BIL

Alt du skal bruge er: solafskærmning, bil og ca. 15 minutter. Du får ikke brug for værktøj, når du skal montere Solarplexius (gælder for langt de fleste bilmodeller) og afhængigt af hvor mange ruder solafskærmningen skal monteres på, kan du det gøres på ca. et kvarter. Solarplexius solafskærmning skal placeres mellem bilruden og bilens faste interiør, hvorefter det fæstnes med clips. Solafskærmningen er specialfremstillet efter rudedimensionerne på den enkelte bilmodel, så toningen passer perfekt til dine ruder.

INGEN VAND, LIM, BOBLER ELLER RIDSER

Montering af solfilm er ofte en svær opgave. Mange oplever problemer med vand, sæbe og lim. Kunsten at montere solfilmen, så den dækker hele bilruden og samtidigt få et resultat uden bobler er ikke nogen nem opgave. Med Solarplexius solafskærmning undgår du al det besvær. Solafskærmningen leveres lige til at montere og er tilpasset hver unik bilmodel. Med Solarplexius får du ikke synlige ridser på ydersiden af vinduet, hvis det skulle ske at der kommer ridser indvendigt på skærmen, da materialet er ganske hårdført og gennemfarvet. 

SPECIALLAVET SOLAFSKÆRMNING TIL OVER 5000 BILMODELLER

Efter bestilling tilpasses og produceres Solarplexius solafskærmning specielt til din bil. Du behøver derfor ikke selv skære den til eller justere noget og i langt de fleste tilfælde behøver du ikke skille noget ad i bilen.

Vi laver færdigskåret solafskærmning til mere end 5000 forskellige bilmodeller. Vores sortiment bliver løbende opdateret med solafskærmning til både nye og ældre biler. Finder du ikke din bilmodel i bilfinderen, kan du sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice, så hjælper vi dig.

OVER 500.000 TILFREDSE KUNDER

Solarplexius blev startet i 1988 i Linköping. Siden da har vi kun udvidet vores marked fra Sverige og i dag eksporterer vi solafskærmning til 12 lande i Europa. Til dato har vi leveret specialfremstillet solafskærmning til over 500.000 tilfredse kunder og deres biler. Vi producerer stadig alle vores produkter på vores fabrik i Linköping.

exporterar solskydd till bilar över hela europa

REDUCERER VARMEN OG FORHINDRER INDKIG I BILEN

De vigtigste grunde til at folk monterer solafskærmning er at reducere temperaturen i kabinen og mindske indkig i bilen. Solarplexius stopper 90% af det direkte lys, og reducerer dermed varmen markant. Derfor for du et behageligere indeklima i bilen, ved at tone dine ruder med Solarplexius.
Desuden forhindrer solafskærmning fra Solarplexius al mulighed for at se ind gennem de ruder, du vælger at montere solafskærmning på. Derved mindskes risikoen for indbrud i bilen og de tonede ruder giver din bil et lækkert udseende.

DEN PERFEKTE LØSNING FOR VIRKSOMHEDER

Solafskærmning kan være en god løsning for virksomhedsledere og andre medarbejdere, der kører meget i arbejdstiden. Mange professionelle har ofte værktøj, testudstyr, bærbare computere og andre værdigenstande med på farten. Brug af solafskærmning i bilen er med til at opnå en grad af privatliv i kabinen bag de tonede ruder. Det kan være med til at mindske risikoen for indbrud og tyveri. Da det er meget svært at se igennem Solarplexius udefra, giver solafskærmningen dig bedre forudsætninger for at beskytte dyrt udstyr, som du er nødt til at have i bilen.

Insynsskydd monterat på en Vivaro företagsbil