Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Privatlivsbeskyttelse til biler Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

SOLAFSKÆRMNING TIL BIL

TON DINE BILRUDER UDEN SOLFILM


Ingen vand, ingen lim, ingen bobler, ingen ridser

Nemmere og smartere end solfilm

Over 500.000 tilfredse kunder i Europa

Nem at samle selv på 15 minutter – og nem at skille ad efter behov

SOLAFSKÆRMNING TIL BILEN LAVET I 1MM PC

I modsætning til almindelig solfilm er Solarplexius solafskærmning en plade lavet af det hårde, men fleksibele materiale polycarbonat. Materialet er brudsikkert, kan bøjes lige så meget du vil uden at gå i stykker, og det er kun 10% af solens stråler, der trænger igennem.

Med Solafskærmning til bilen fra Solarplexius kan ingen se ind i din bil, men du kan sagtens se ud. Solafskærmning virker på samme måde som et par solbriller og har de samme egenskaber som solfilm. De reducerer varme, fjerner 90% af det direkte sollys og gør det umuligt at se ind i din bil.

Solarplexius er kollisionstestet af svenske VTI og godkendt af tyske TÜF.

HURTIG OG NEM INSTALLATION AF SOLAFSKÆRMNING TIL BILER

Du har ikke brug for værktøj når du skal montere (for de fleste modeller) og afhængigt af hvor mange vinduer det skal monteres på, kan du gøre det på ca. 15 minutter. Solarplexius solafskærmning placeres bag bilens faste interiør og mellem det originale bilvindue og holdes på plads med clips. Solafskærmningen fra Solarplexius er forskåret, så det passer perfekt til dine vinduer.

INGEN VAND, INGEN LIM,
INGEN BOBLER, INGEN RIDSER

Montering af en solfilm er ikke let. Mange oplever problemer med brugen af ​​vand, sæbe og lim. At montere en solfilm, så den dækker hele bilruden og samtidig få et resultat uden bobler, er ingen nem opgave. Med Solarplexius solafskærmning til din bil undgår du alt dette. Solarplexius leveres færdigskåret og tilpasset hver unik bilmodel. Solarplexius solskærmen giver ikke synlige ridser på ydersiden af ​​vinduet, hvis du desværre skulle ridse dit vindue indvendigt. Materialet er nedtonet og ubrydeligt.

med och utan solarplexius tonade rutor på din bil

FÆRDIGSKÅRET SOLAFSKÆRMNING TIL OVER 4500 BILER

Efter bestilling tilpasses og produceres Solarplexius solafskærmning specielt til din bil. Du behøver ikke selv at skære, skære eller justere noget. I de fleste tilfælde behøver du ikke at skille noget ad fra bilen.

Vi har færdigudskåret solafskærmning til mere end 4500 forskellige bilmodeller. Vores sortiment bliver løbende opdateret med solafskærmning til både nye og ældre biler. Finder du ikke din bilmodel, kan du sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice, så hjælper vi dig.

exporterar solskydd till bilar över hela europa

OVER 500 000 FORNØYDE KUNDER

Solarplexius blev startet i 1988 i Linköping. Siden da har vi kun øget vores marked fra Sverige og i dag eksporterer vi solafskærmning til 12 lande i Europa. Vi har leveret levere specialfremstillet solafskærmning til over 500.000 tilfredse kunder og deres biler. Vi fremstiller alle vores produkter på vores fabrik i Linköping.

REDUCER VARMEN OG FORHINDRER INDSYN I BILEN

De vigtigste grunde til at folk monterer solafskærmning, er for at reducere varmen og mindske indsyn i bilen. Solarplexius stopper 90% af det direkte sollys, og det reducerer varmen markant. Ved at tone dine ruder med Solarplexius, får du et behageligere bilklima. Desuden forhindrer solafskærmning fra Solarplexius alt indsyn i de ruder, hvor du vælger at montere solafskærmning. Det mindsker risikoen for indbrud i bilen, og med tonede ruder får din bil et smart udseende.

Insynsskydd monterat på en Vivaro företagsbil

DEN PERFEKTE LØSNING FOR VIRKSOMHEDER

Solafskærmning kan være en god løsning for virksomhedsledere og andre medarbejdere, som kører meget i arbejdstiden. Mange arbejdere har ofte værktøj, test, bærbare computere og andre værdigenstande i bilen. Brug af solafskærmning i bilen er med til at opnå privatliv på bilruden. Sådan privatliv er med til at reducere risikoen for indbrud og tyveri. Da det er meget svært at gennemskue Solarplexius solafskærmningen udefra, er det næsten umuligt at se ind i bilen.