Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Innsynsbeskyttelse Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SOLARPLEXIUS VS SOLFILM?

Er der rudetoning til min bil?

Ja, vi har solafskærmning til de mest almindelige bilmærker og modeller på markedet. Hvis du ikke kan se din bilmodel på listen nedenfor, så kontakt os endelig.

(Her finder du priser på alle modeller.)

Betyder det noget hvilken vej det vender?

Nej, der er ingen front- eller bagside på Solarplexius solafskærmning, hvilket gør det både let og hurtigt at montere.

(Installationsvejledning kan findes her)
(monteringsvideo kan findes her.)

Findes solafskærmningen I flere farver?

Nej, solarplexius solskærm fås kun i én grad af toning. Toningen er en grå skygge, der gør det let for dig at se ud, men den er næsten ikke synlig udefra.

(Læs mere om fordelene ved Solarplexus solafskærmning)

Hvor mørkt er solarplexus solafskærmning?

Solarplexus solskærm er mørk udefra, men let tonet indefra, og lystransmissionen er kun 10%. Det fungerer ligesom et par solbriller – du kan se ud, men andre kan ikke se ind.

med och utan tonade rutor på din bil

(Læs mere om Solarplexius solafskærmning til din bil)

Hvordan adskiller solarplexius sig fra solfilm?

Solafskærmning fra Solarplexius er ikke ligesom almindeligt solfilm. Solarplexius solafskærmning er et hårdt, ubrydeligt og forskåret ark af polycarbonat. Det tager ca. 15 min at montere, og resultatet er altid perfekt.

(Læs mere om vores produkt her)

Følger rudetoningen med, når jeg ruller vinduet ned?

Det er muligt at åbne vinduet, men de solafskærmningen følger ikke med ned. Men det er meget let at samle og adskille dem (se film). For de fleste er dette ikke et problem, da de meget sjældent åbner vinduerne på bagsædet. Cirka 80% af vores kunder bestiller til passagervinduerne, de øvrige 20% køber kun til bagagerummet.

Er solarplexius tilpasset min bilmodel?

Alle vores produkter er specielt tilpasset til hver bilmodel. Der kræves ingen ændringer i hverken vinduer eller bil.

(Rudetoning til din bil kan findes her)

Er det muligt at betale med faktura?

Ja, vi bruger Klarna & Nets. Når du skal betale, kan du vælge om du vil betale i rater, betale med kort eller med faktura, hvor der er 14 dages betalingsfrist.

Jeg har en bagklappe, hvor man kan åbne vinduet. Er det muligt at montere solarplexuis på den?

Ja, du kan montere Solarplexius på biler med bagrude, der kan åbnes separat. Åbningsfunktionen forbliver monteret på Solarplexius.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender normalt din ordre næste hverdag, og postvæsenet leverer normalt på 3-7 dage. Hvis du ikke modtager varerne efter en uge, kan du kontakte vores kundeservice.

Er det muligt at bestille solafskærmning efter mål?

Ja, det er muligt. Kontakt vores kundeservice for pris og information. Den maksimale størrelse for specialordrer er 2050x1550mm. Vi kan også lave din ordre i et gennemsigtigt, UV-resistent og ridsefast polycarbonat.

(Kontakt vores kundeservice for specielle ordrer)

Kommer der nogen skader på bilen ved montering af solarplexius?

Nej, det gør ikke nogen skade at montere Solarplexius, hvis du følger installationsvejledningen. Der er inkluderet i pakken, og du kan også se den på vores YouTube-kanal

(Monteringsvejledning)

Kan jeg bøje vinduerne så meget som jeg vil uden at knække dem?

Du kan bøje Solarplexius ekstremt meget. Materialet er ubrydeligt og knækker aldrig.

Hvordan monteres listerne?

Listerne er tilpasset til bilmodellen, så de er nemme at installere. En installationsmanual er
inkluderet i pakken, og du kan også se vejledning på vores YouTube-kanal: (Se film)

FØR DIT KØB

Sørg for at vælge den rigtige bilmodel og år. Du kan se billederne, der er knyttet til hver bilmodel, for at se forskellen. Der kan også være skift af karrosseri i visse år, dvs. der er to forskellige karrosserier i den samme bil. Hvis du har spørgsmål vedrørende hvilken bil du skal vælge, kan du kontakte os på +4613-87041, så hjælper vi dig.

FØR MONTERING

Tjek levering

Husk at kontrollere, at leveringen ikke er beskadiget. Hvis der er skader, skal du dokumentere dem med et billede.

Vask bilens ruder

Tør bilvinduerne indvendigt. Brug gerne vinduesrens og en mikrofiberklud. Sørg for, at de vinduerne er tørre, inden du begynder at montere Solarplexius.

Tjek solskærmene

Kontroller at de medfølgende Solarplexius solafskærmning matcher din bilmodel. Hold Solarplexius solskærmen mod bilvinduet indvendigt, og se om det har samme form. Husk, at formen kan variere indvendigt og udvendigt på bilvinduet.

Beskyt bilens interiør mod ridser under installationen

For at forhindre at beskade bilens indre, er det en god idé at lægge et lag beskyttende tape på interiøret ved vinduerne. Brug gerne malertape, der er let at fjerne igen.

YouTube

Besøg Solarplexius youtube-kanal. Der kan du se monteringsvideoer til forskellige biler samt tips og tricks til en hurtig og nem installation.
Solarplexius YouTube

MONTERING

Læs den vedlagte installationsvejledning, inden du begynder og brug de medfølgende handsker for at forhindre fingeraftryk og fedtpletter. Vælg et bilvindue til at begynde med, og træk derefter langsomt beskyttelsesfolien af ​​for at forhindre statisk elektricitet.

Ved montering af afskærmningen, skal de normalt bøjes lidt for at komme bag bilens interiør. Pladerne kan bøjes så meget du vil uden at knække. Start i det dybeste hjørne af vinduet, og bøj derefter pladerne mod den resterende del af bilvinduet. Gør derefter det samme med de andre bilvinduer, og brug gerne malertape for at beskytte bilens interiør.

Når du har monteret solafskærmningen, skal du fjerne beskyttelsesfolien. Sørg for, at pladerne er centreret, og at der ikke er lystransmissioner. Skub derefter den tynde del af listerne mellem solafskærmningen og indersiden af ​​bildøren. Den selvklistrende tape skal sidde på solafskærmningen.

Er det lovligt at installere Solarplexius solafskærmning?

Ja, det er lovligt at tone vinduerne med Solarplexius. Du kan montere solskærmen på alle vinduer bag føreren. Loven siger dog, at det ikke er lovligt at tone ruderne på fordøre og forruder og vi tilbyder ikke disse ruder i vores sortiment.

Har du flere spørgsmål?

Kan du ikke finde svar i vores FAQ? Kontakt os, så hjælper vi dig!
(Kontakt os)

Find solafskærmning til din bil

Bestil nu og reducer risikoen for tyveri og for at undgå ubehagelige temperaturer i bilen når solen skinner.
(Find solafskærmning til din bil)

Kan du ikke finde svar i vores FAQ? Kontakt os, så hjælper vi dig!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.