Skip to content

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SOLARPLEXIUS VS SOLFILM?

Kan jeg få solskærme til min bilmodel?

Ja, vi laver solafskærmning til de fleste bilmærker og modeller på markedet. Kan du alligevel ikke finde din bilmodel, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig.

(Her finder du priser på alle modeller.)

Skal jeg betale toldafgift?

Salgsvilkårene for vores danske kunder omfatter betalt leveringsafgift. Derfor er alt fra levering til skat og toldafgift inkluderet, i den pris du betaler.

Er det vigtigt, hvordan jeg vender skærmene?

Nej, modsat almindelig faconskåret solfilm er der ingen for- og bagside på Solarplexius solafskærmning. Dermed er skærmene både nemmere og hurtigere at montere.

(Installationsvejledning kan findes her)
(monteringsvideo kan findes her.)

Findes solafskærmningen i flere farver?

Nej, Solarplexius solafskærmning fås kun i én grad af toning. Toningen er udført i en gråtone, som gør det nemt for dig at se ud, og samtidigt meget svært for andre at se ind i bilen.

(Læs mere om fordelene ved Solarplexius solafskærmning her)

Hvordan rengører jeg bedst Solarplexius?

For at fjerne støv kan du bruge en tør klud af 100% bomuld. Skal du derimod fjerne pletter (fingeraftryk osv.) bør du bruge en tør klud af 100% bomuld sammen med rens til fx computerskærme eller briller.

Man bør undgå brug af renseprodukter baseret på alkohol og vand, da disse kan forårsage skader eller pletter.

Hvor mørk er Solarplexius rudetoning?

Solarplexius er mørk-tonet på ydersiden og let tonet indefra, derfor er lysgennemskin på kun 10%. Solarplexius fungerer ligesom et par gode solbriller, hvor du sagtens kan se ud, alt imens dit ansigt bag brillen er skjult for andre.

med och utan tonade rutor på din bil

(Læs mere om Solarplexius solafskærmning til din bil)

Hvad er forskellen på Solarplexius og solfilm?

Solskærme fra Solarplexius er overhovedet ikke ligesom faconskåret solfilm. Solarplexius solafskærmning er støbte, slagfaste og formskårede skærme lavet af polykarbonat. Du kan få tonede ruder i din bil på et kvarter, alt efter bilmodel, og resultatet er altid perfekt.

(Læs mere om vores produkt her)

Bliver solskærmen oppe, når jeg ruller vinduet ned?

Ja, du kan sagtens rulle vinduerne ned, og dine Solarplexius skærme skal nok blive siddende. Dertil er det at afmontere solafskærmningen og påmontere den igen, hvis du har brug for det (Se video). For de fleste er det ikke et problem, da mange sjældent har behov for at åbne vinduerne på bagsædet. Omkring 80% af vores kunder bestiller solafskærmning til sideruderne, de sidste 20% bestiller kun solskærmen til bagruden.

Skal der laves ændringer på bilen, for at montere Solarplexius?

Nej, det er absolut ikke nødvendigt at ændre på noget i bilen for at montere Solarplexius. Følg monteringsvejledningen som er inkluderet i pakken eller kig på vores YouTube kanal her:

(Monteringsguide)

Kan jeg bøje solskærmene uden at knække dem?

Ja, du kan sagtens bøje vores solafskærmning. Materialet er slagfast og kommer aldrig til at knække.

Hvordan monterer jeg solskærmene i bilen?

Skærmene er udviklet med den hensigt for øje, at de skal være meget nemme at montere uanset hvilken bilmodel du har. Der følger en monteringsvejledning med i leveringen og du kan finde mange tips og tricks på vores YouTube kanal her: (Se video)

Er Solarplexius tilpasset til min specifikke bilmodel?

Alle vores solskærme er specialfremstillede til de individuelle bilmodeller. Derfor er det ikke nødvendigt at lave modifikationer på hverken ruder eller interiør. (Solafskærmning til din bilmodel kan du finde her)

Jeg har en bagklap med en glasrude der kan åbne, er det muligt at montere Solarplexius på bagruden?

Ja, Solarplexius er også tilpasset biler med en bagrude, der kan åbnes. Du vil stadig kunne åbne bagruden, selvom Solarplexius er monteret.

Er det muligt at bestille solskærme efter specialmål?

Ja, det er muligt. Vi producerer også bestillinger af solskærme med specialmål, der passer til dine behov. For at få en pris og mere information, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Maksimumdimensionerne for specialordre er 2050 x 1550 mm. Det er også muligt at bestille din specialordre i gennemsigtigt, UV-resistent og ridsefast polykarbonat.

(Kontakt vores kundeservice hvis du ønsker at bestille en specialordre)

Er det muligt at betale med faktura?

Ja, vi benytter Klarna og Nets. Du kan vælge at betale med det samme, med kort, i flere rater eller vælge en betalingsløsning med faktura, der har en betalingsfrist på 14 dage.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender som regel din ordre den næste hverdag og det tager typisk postvæsenet 1-3 hverdage at levere din pakke. Bliver dine vare ikke leveret indenfor en uge, bør du kontakte vores kundeservice.

Kan jeg spore min pakke?

Når vi har pakket din ordre, vil du modtage en e-mail med et sporingsnummer.

INDEN DU KØBER

Sørg for at du har valgt det rigtige bilmærke, den rigtige model og modelår. Nogle biler produceres med forskellige karrosserier under det samme modelnavn. Kig på billederne der bliver vist ved hver bilmodel, for at se forskel på karrosserityper.
Nogle gange er der også sket ændringer på karrosseriet indenfor samme modelår. Dvs. der findes to typer karrosserier for den samme bilmodel i de samme modelår. Vær sikker på, at du har valgt den rigtige.
Hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvilken bil du skal vælge, kan du ringe til os på +45 89889918, så skal vi nok hjælpe dig.

INDEN MONTERING

TJEK LEVERINGEN EFTER

Se efter om leveringen er beskadiget. Hvis indpakningen er beskadiget, bør du dokumentere det med billeder. Åben pakken og tjek at alle Solarplexius skærme er leveret uden skader og at alt det du har bestilt, er med i pakken.

PUDS BILENS RUDER

Puds ruderne grundigt indvendigt. Brug gerne glasrens og en mikrofiberklud. Sørg for at ruderne er helt tørre inden du begynder at montere Solarplexius.

TJEK PASFORMEN

Se efter om de leverede Solarplexius skærme passer til din bilmodel. Tjek at skærmen har samme form som den respektive bilrude ved at sætte dig ind i bilen og hold hver af solskærmene op til ruden. Bemærk at formen på ruderne kan variere på indersiden og ydersiden.

BESKYT BILENS INTERIØR

For at modvirke eventuelle skader, er det en god idé at lægge afdækningstape på interiøret langs bilruderne. Vi anbefaler at du bruger almindelig afdækningstape, der er nemt at trække af, når du er færdig med monteringen.

YouTube

Besøg Solarplexius’ YouTube kanal. Her kan du finde monteringsvideoer med vejledninger til forskellige biler. Du finder også tips & tricks til nem og hurtig montering.
Solarplexius YouTube

MONTERING

Læs hele monteringsvejledningen inden du går i gang. Brug handskerne som vi har sendt med for at afhjælpe fingeraftryk og fedtpletter.

Monter én skærm ad gangen og træk langsomt beskyttelsesfolien af, sådan at du modvirker statisk elektricitet. Når du monterer skærmene, er det ofte nødvendigt at bøje dem for at få dem ind bag bilen interiør. Bemærk at skærmene kan bøjes alt det du har behov for uden at knække. Start i det dybeste hjørne af ruden og fold derefter skærmen ind i resten af vinduet.

Gør derefter det samme med resten af solskærmene. Det er ikke nødvendigt at afmontere noget af bilens interiør, men det kan være en god idé at beskytte det med fx afdækningstape.

MONTERING AF FÆSTNINGSLISTER

Når du har monteret skærmene, skal de holdes på plads af de medfølgende fæstningslister. Pil folien af tapen på den ene side af listerne og sørg for at skærmen er centreret og at der ikke kommer lys igennem i siderne. Den flade del af listen skal glides ind mellem Solarplexius skærmen og bilen interiør. Gøres det rigtigt vil den brede del af listen komme til at hvile på interiøret.
Tapen skal du hæfte på Solarplexius skærmen.

Er det lovligt at have Solarplexius solafskærmning i Danmark?

Al rudetoning med lysgennemgang er lovligt i bagruden og i sideruderne bag føreren. Da det er den eneste produkttype vi udbyder, er alle vores produkter lovlige i Danmark.

Hvordan kan jeg spore min pakke?

Når vi har pakket din ordre, modtager du en e-mail med et sporingsnummer. Følg linket for at spore din pakke.

Jeg er ikke tilfreds, kan jeg sende ordren tilbage?

Alle skærmene bliver leveret med beskyttende folie på begge sider. Så længe du kun trækker folien af en enkelt skærm for at teste den, kan du sende solafskærmningen tilbage og få en fuld refundering.
Returnering og reklamation

Kan du ikke finde svar i vores FAQ? Kontakt os, så hjælper vi dig!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.