Skip to content

BESKYT BØRN MOD DIREKTE SOLLYS

Solafskærmning, bil, børn – giv dine børn en bekvem tur!


BESKYTTELSE MOD SOL OG INDSYN I SAMME PRODUKT – HELT PERFEKT RUDETONING MED SOLAFSKÆRMNING FRA SOLARPLEXIUS

Som mor eller far ved du hvor udmattende det kan være at have små børn med i bilen; især når solen står højt på himlen! Tit ser man hovsa-løsninger med viskestykker, der sidder i spænd, eller alt for små solskærme med sugekop – begge løsninger avler ofte flere frustration end de afhjælper.

Vi byder ind med den ultimative løsning: solarplexius solafskærmning, bil, børn – nem løsning og optimal kørekomfort for de små.

Vores løsning med rudetoning og solafskærmning i ét giver dig solbeskyttelse, der passer perfekt, uanset hvor solen står på himlen. Solarplexius beskytter effektivt mod uv-stråler, stærk sollys og sikrer at kabinen i din bil varmes langsommere op.

Efterlad aldrig børn og dyr alene i bilen. Selv ved normale temperaturer, kan der blive så varmt i kabinen, at passagerer udsættes for alvorlig sundhedsrisiko.

BESKYT DINE BØRN MOD UV-A OG UV-B STRÅLER

Uanset om årsagen er lav sol eller den lange køretur, er børn tit noget ud til bens i bilen. Solarplexius beskytter ikke kun dine passagerer mod megen generel solstråling, men også mod uv-a og uv-b stråler. Tilmed beskytter Solarplexius også dine nerver – fordi du får mindre vrøvl på bagsæderne.

Alt efter solens position og temperaturen udenfor kan kabinen bliver varmet op til mere end 50 grader. Det er vigtigt at sørge for tilstrækkelig køling af kabinen, enten vha. klimaanlægget eller gennemstrømmende frisk luft.

HVOR HURTIGT VARMES BILEN OP I SOLSKIN?

Som du kan se i tabellen, stiger temperaturen drastisk efter forholdsvis kort tid.

Udendørs temperaturKabinetemp. efter 5 min.efter 10 Min.efter 30 Min.efter 60 Min.
20°C24°C27°C36°C46°C
24°C28°C31°C40°C50°C
30°C34°C37°C46°C56°C
34°C38°C41°C50°C60°C
40°C44°C47°C56°C66°C

SOLARPLEXIUS SÆNKER OPVARMNINGEN

Bilens kabine bliver hurtigt dobbelt så varm som temperaturen udenfor, specielt i solrigt vejr og i forbindelse med sommerens høje temperaturer. Babyer og børn har meget sart hud og derfor er der brug for særlig beskyttelse fra skadelige uv-stråler.

I forbindelse hermed er vores solafskærmning særdeles velegnet at montere i familiebiler, fordi den, modsat mange andre løsninger, dækker hele ruden, så dine børn er bedst beskyttet mod solen og dens uv-stråler. Det gælder uanset, hvornår på dagen, du er ude at køre.

Det gode udsyn gennem det slagfaste Makrolon akrylglas er endnu en fordel ved Solarplexius. Godt udsyn mindsker betydeligt risikoen for at blive køresyg (sammenlignet med en solskærm af net). Det er i sagens natur ret vigtigt, specielt under lange køreture fx på ferien.

Generelt er det vigtigt at du beskytter interiøret i din bil tilstrækkeligt mod for meget solskin. Selve overfladen af interiøret kan blive så varm, at den kan være farlig for små børn at røre ved. Overophedning og problemer med blodomløb kan være nævneværdige udfordringer for børn – også på relativt korte ture.

Med vores solafskærmning varmes din bil tæt på 30% langsommere op.
(Sammenlignes med biler uden solbeskyttelse) Du kan se vores test i videoen, hvor vi sammenligner to identiske biler, der har stået parkeret i solen i 25 minutter.

For at sænke opvarmningen af din bil, anbefaler vi naturligvis Solarplexius specialfremstillede bilrudetoning og solafskærmning i et.

DINE VIGTIGSTE SPØRGSMÅL:

Er Solarplexius solafskærmning sikker?

Vores solafskærmende toning er slagfast og TÛV-certificeret. Vi har både fået produktet testet i crash-tests og af mange forskellige, frivillige bilister. Tværtimod for vi ofte mails af kunder som fortæller, at Solarplexius har værnet passagerer mod at blive skadet af flyvende glasskår i bilulykker. Skærmene fungerer i sådanne tilfælde lidt ligesom et skjold.

Hvordan monteres Solarplexius rudetoning?

Vores specialfremstillet, tonet solafskærmning laves efter rudedimensionerne i din bil, sådan at du nemt kan montere dem på bilen selv. For at montere skærmene skal de ganske enkelt placeres på indersiden af ruderne (bag ved rudens ramme). Til sidst skal de fæstnes med de medfølgende fæstningsclips, for at forebygge at skærmene rykker sig. Du kan finde mere om montering her:

Kan jeg stadig bruge de bagerste sidevinduer?

Solarplexius rudetoning montere man på indersiden af bilruden ved at folde skærmen ind under rudens ramme. Hvis du bruger vinduerne, kan ruderne sagtens rulle op og ned, men solskærmene bliver på plads, ellers ville de ridse børstelisterne, når der rulles ned. Vil du gerne have lidt luft ind i bilen, er solafskærmningen ligetil at afmontere og senere påmontere igen.
Det anbefales, at man ikke åbner vinduerne mens man kører, og gerne låser de elektriske ruder på bagsæderne. Bruges bagruderne meget ofte, anbefaler vi, at du kun toner de statiske vinduer.

Har du flere spørgsmål?

Vi har samlet mere information til dig i vores FAQ afsnit.
Finder du ikke, hvad du søger, er du meget velkommen til at skrive til vores kundeservice.