Skip to content
Hjem Montering Om produktet Produkt information Bedre end solfilm Innsynsbeskyttelse Solafskærmning for børn Solafskærmning for hund Hygiejneskærm-Skillevægge Hygiejneskærme for bil Faq kundeservice

BESKYT DINE BØRN FRA DIREKTE SOLLYS


sugpropp solskydd monterat på bilrutan

BESKYT DINE BØRN FRA DIREKTE SOLLYS

Alle forældre ved, hvor svært det kan være at rejse med små børn. Især når solen står højt på himlen. Nogle gange ser man nødløsninger med viskestykker hængende i vinduet, eller solskærme med sugekobber, som falder ned. Når du bestiller solafskærmning fra os, får du en afskærmning i det hårdføre polycarbonat, som laves til lige præcis din bilmodel. Og hvis du vil, kan de nemt afmonteres igen. De laver ingen skader på din bil, og du undgår huller, bobler eller ridser i solafskærmningen.

SOLAFSKÆRMNING DER FAKTISK HJÆLPER

Børn er ekstra følsomme overfor varme, og de kan hurtigt få det dårligt. De producerer nemlig mere varme i forhold til deres kropsstørrelse end voksne, og deres evne til at svede er heller ikke fuldt udviklet. Derfor kan det være livsfarligt at forlade sit barn (og dyr for den sags skyld) i bilen på varme dage. Så undgå at dit barn får hedeslag ved at beskytte dem mod direkte sollys. Solafskærmningen fra Solarplexius har en høj UVB og UVA beskyttelse, og så undgår du bøvlet med viskestykker og sugekop-skærme.

En tjuv med ficklampa och mask som försöker stjäla en bil utan tonade rutor

MINSK VARME OG INDSIGT I BILEN

Forøg sikkerheden

Ved montering af solplexius solafskærmning får du et mere behageligt bilklima, hvor du og dine passagerer vil være glade og tilfredse. Udover det, kan du ikke se ind i bilen med Solarplexius, hvilket reducerer risikoen for indbrud. Tonede vinduer gør også din bil pænere. Med Solarplexius undgår du også ridser og bobler, der ofte opstår, når du installerer forudskåret solfilm.

Solarplexius er kollisionstestet af svensk VTI og godkendt af tyske TÜF.
(Bestil solafskærmning til din bil i dag!)
Mere om solafskærmning kan findes her

HURTIG LEVERING

Solarplexius solafskærmning bliver allerede afsendt én hverdag efter du har bestilt. Efter din bestilling producerer vi din solafskærmning på vores fabrik i Linköping i Sverige. Pakken forlader os om eftermiddagen, og leveres med PostNord. Da vi har vores egen produktion, løber vi ikke tør for varer, og vi kan derfor garantere, at dine varer sendes med det samme. Forsendelsen er altid gratis.