Skip to content

SOLARPLEXIUS (SUNPLEX AB) HAR LANCERET EN NY OG FORBEDRET HJEMMESIDE.

SOLARPLEXIUS SOLBESKYTTELSE ER LETTERE OG SMARTERE END SOLFILM.

Solarplexius blev startet i 1988 og er i dag en af ​​de førende leverandører af toning og solafskærmning til biler. Vi leverer vores produkter over hele Europa og har i dag mere end 500.000 tilfredse kunder.

Med en stor passion for biler og udvikling er vi førende i branchen. Her finder du produkter, der sælges via vores e-handel, men med personlig service. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder de bedste produkter med den bedste service. Med vores skræddersyede løsninger føler vi os sikre på at tilfredsstille dine behov.

INGEN MELLEMLEDER -> HURTIG LEVERINGSTID -> TILFREDSE KUNDER

I modsætning til mange andre driver vi hele vores forretning under ét tag.

Solarplexius ligger i Linköping, hvor vi håndterer alt fra salg til færdigt produkt. Al produktion og udvikling af både produkter og services foregår her. Når vi har modtaget din ordre, går den videre til produktion og bliver herefter pakket og sendt til dig som kunde, alt sammen indenfor 24 timer. Vores fabrik består af topmoderne maskiner, der producerer med præcis præcision. I dag har vi omkring 25 medarbejdere, der arbejder hos os i Linköping og yderligere 4 kontorer i Europa.